Bases sorteig «Ruta Playmobil»

1.   PÚBLIC OBJECTIU

La present campanya va dirigida a tots els clients, majors d’edat i que omplin amb 15 segells dels establiments adherits a la ruta comercial Playmobil.

2. DURADA

La vigència de la campanya serà del 6 de desembre al 6 de gener.

3. MECÀNICA DEL CONCURS

Els establiments de Pineda de Mar i associats a «Gent de Pineda» que participen en la campanya entregaran als clients les butlletes per poder participar.

Les butlletes, sempre que compleixin amb els requisits per poder participar i la butlleta estigui degudament omplerta, veure punt 1.

És imprescindible posar nom complet i telèfon de contacte a la targeta.

4. OBTENCIÓ DELS GUANYADORS

El sorteig tindrà lloc el dia 14 de gener a la Plaça Espanya a les 13.00 h.

El guanyador del sorteig, autoritza a l’associació a què publiqui el seu nom i fotografies/vídeo a les xarxes socials, ràdio i pàgina web de l’associació.

Una vegada conegut els guanyadors del sorteig, l’associació es posarà en contacte per telèfon i li enviarà les condicions del premi, que hauran de ser acceptades pel guanyador.

5. PREMI

El premi ha de ser acceptat al moment de contactar amb el guanyador, de no ser així es procedirà a sortejar de nou a fi i a efecte de trobar un guanyador que accepti les condicions.

El premi sortejat consistirà en un viatge de 2 dies al PLAYMOBIL FUNPARK (Alemanya), 3 nits a l’hotel Knorz*** (Zirndorf) en règim d’Allotjament i esmorzar per 2 adults i 2 nens, vols des de Barcelona i trasllats de l’aeroport a l’hotel (trasllats de l’hotel al parc temàtic va a càrrec dels guanyadors).

Premi valorat en 3.500€

mapa