Bases del sorteig Gent de Pineda et porta a Arts d’Estiu

1.     Públic objectiu

La present campanya va dirigida a tots els clients, majors d’edat i que comprin als establiments associats a l’Associació de comerciants i empresaris “Gent de Pineda” per incentivar la compra en el nostre municipi.

Finalitat:Incentivar i  Dinamitzar les vendes.

2.     Durada

La vigència de la campanya serà del 30/05/2022 al 23/07/2022 ambdós inclosos.

3.     Mecànica del concurs

Els establiments associats a “Gent de Pineda” entregaran als clients les butlletes per poder participar.

Els comerços associats que participen en la campanya, indicaran clarament en els seus establiments l’ import de compra mínima que dóna dret a la obtenir la butlleta. Aquest import l’establirà cada comerciant lliurement, i l’associació de comerciants i empresaris queda al marge de l’ import establert pel comerciant.

Es poden presentar tantes butlletes com es vulguin, sempre i quan compleixin amb els requisits per poder participar i la butlleta estigui degudament omplerta, veure punt 1.

És imprescindible posar nom complert i telèfon de contacte a la targeta, i donar consentiment segons la llei de protecció de dades.

4.     Obtenció dels guanyadors

El sorteig tindrà lloc el cada divendres i dimarts 29 de juliol a les 9:15 a Ràdio Pineda .

El guanyador del sorteig, autoritza a l’associació a què publiqui el seu nom i fotografies/vídeo a les xarxes socials, ràdio i pàgina web de l’associació.

Una vegada conegut el guanyador del sorteig, l’associació es posarà en contacte per telèfon i li enviarà les condicions del premi, que hauran de ser acceptades pel guanyador.

6.     Premi

A cada sorteig es donaran 2 entrades dobles.