Bases del sorteig CAP DE SETMANA PORT AVENTURA HALLOWEEN

1.     Públic objectiu

La present campanya va dirigida a tots els clients, majors d’edat i que omplin les butlletes  als establiments associats a Gent de Pineda, PARTICIPANTS A LA CAMPANYA , HALLOWEEN (nota 1).

Finalitat: Incentivar la compra en el nostre municipi i Dinamitzar la zona comercial

2.     Durada

La vigència de la campanya serà el proper dijous 31 d’octubre.

3.     Mecànica del concurs

Els establiments associats a “Gent de Pineda”  que participen a la campanya  entregaran als clients les butlletes per poder participar.

Es poden presentar tantes butlletes com es vulguin, sempre i quan compleixin amb els requisits per poder participar i la butlleta estigui degudament omplerta, veure punt 1.

És imprescindible posar nom complert i telèfon de contacte a la targeta.

4.     Obtenció dels guanyadors

El sorteig tindrà lloc el dia 6 de novembre a Ràdio Pineda .

Els guanyadors del sorteig, autoritza a l’associació a què publiqui el seu nom i fotografies/vídeo a les xarxes socials, ràdio i pàgina web de l’associació.

Una vegada conegut els guanyadors del sorteig, l’associació es posarà en contacte per telèfon i li enviarà les condicions del premi, que hauran de ser acceptades pel guanyador.

5.     Premi

El premi ha de ser acceptat al moment de contactar amb el guanyador, de no ser així es procedirà a sortejar de nou a fi a efecte de trobar un guanyador que accepti les condicions.

El premi sortejat consistirà en un viatje per a 4 persones d’un cap de setmana a Port Aventura (temporada Halloween), segons disponibilitat.

NOTA 1: ESTABLIMENTS PARTICIPANTS:

TENDALS REIXACH, TAHY NAILS, ESTANC JORDI BORDAS , RESTAURANT CAN FORMIGA, HERBES, KWAPU, BAR RESSTAURANTE BEL&TIN, IMMOBILIARIA LES MeLIES, WONDER PARTY, POLETE’S, NUALART, HELLO HAPPY FREAK, MÓN D’ART, BRICOFUSTA, PEIXETERIA BORRULL, FRUITES DiAZ, EL RACo DE LA BELLESA, KUMON PINEDA, ESPORTS NOU ESTIL, TReS JOLIE , DECASTRO&UVIEDO IMMOBILIARIS,  UNIAMAR SEGUROS (AXA), RESTAURANT DIAGONAL, PI BY NEDA, NOEM, LA VOLIANA, BEN JUGAT, BAR TAPA CANALLA,QUICO & JORGE BARBERS, SONIAAUREA CAKES, OPTICA POBLENOU, HERBES, BAR ATLANTIDA, CLINICA DENTAL POBLENOU, CAPRICI, LOWKA I PEPA FRUIT